HTML

Minecraft-Apple

Apple és Minecraft hírek összefoglalva más blogok-ról is.

Friss topikok

Linkblog

Múlt, jelen, jövő.

2011.07.19. 21:41 akos9711

 Nézzünk kicsit előre...

Még ebben a hónapban jön az új Mac OSX Lion ,a MacBook Air-ek ,és lehet hogy a Mac Mini. Most per pillanat az eseményt szerdára időzítik. Comex kiadta a jailberakme.com on az új unlished jailbreak-et ami az iPad 2-t jailbreakeli , az Apple gyorsan válaszolt rá az új 4.3.4-es rendszerrel erre már van tethered jailbreak, de iPad 2 jailbreak megint nincs. Közben megjelent az iOS 5 beta 3. Ebben kaptunk Assistive Touch-ot: 

 

 

                                   A videó magáért beszél.            

Szeptember-ben jön az új iPhone/iPhone-ok ugyanis Handras szerint az iPod-bol iPhone lesz ami egyre valószínűbb. Ugyan is Tim Cook is kijelentette "Nem akarjuk hogy az iPhone csak a gazdagoké legyen". A cikket itt olvashatjátok: http://handras.hu/?p=4655 .
Szóval elég valószínűnek tartom én is ezt az állítást. 

Én hiszek benne hogy új iPad jön még idén de erröl nem túl sokat tudni. Csak annyit hogy lehetséges hogy 4x-ezik a felbontást.

És szerintem a Home gomb el fog tűnni már Szeptember-töl.Emellett az Apple az A6-os processzor gyártását a Samsugtol elvette és egy Tajwani céghez adta át.


 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mcalma.blog.hu/api/trackback/id/tr853081503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása